Do it like Kate...

By 7:21 μ.μ.

Do it like Kate...


Σίγουρα στο μακιγιάζ υπάρχουν διάφοροι κανόνες που για να πετύχουμε και να αναδείξουμε σωστά τα φυσικά χαρακτηριστικά μας πρέπει να τους ακολουθούμε.
Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι για τις περισσότερες γυναίκες αφού μην γνωρίζοντας καλά αυτούς τους κανόνες αποφεύγουν να τολμήσουν κάτι καινούργιο ή ακόμα χειρότερα καταργούν εντελώς το μακιγιάζ.Υπάρχουν όμως κάποια μακιγιάζ που δεν θέλουν κόπο αλλά τρόπο...
Κάντο όπως η Kate λοιπόν ... Εύκολα!!!

Do it like Kate...

Η έμπνεση μου γι' αυτό το μακιγιάζ είναι το top model και fashion icon Kate Moss.
Είναι ένα πολύ εύκολο μακιγιάζ και το καλύτερο είναι πως δεν έχει κανόνες και ίσιες γραμμές για να πετύχεις το ιδανικό rock chic look της.

Do it like Kate...

Ξεκινάμε λοιπόν με το make up μας, όπως και σε κάθε μακιγιάζ προσέχουμε να τo απλώσουμε σωστά μέχρι και το λαιμό ή ακόμα καλύτερα αν δεν το έχουμε ανάγκη εφαρμόζουμε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα .

Do it like Kate...

Βάζουμε κονσίλερ κάτω από τα μάτια για να τα φωτίσουμε και στη συνέχεια απλώνουμε πούδρα σε όλο το πρόσωπο και στα μάτια για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Do it like Kate...

Θα χρησιμοποιήσουμε 2 σκιές μια ανοιχτή ροζ η nude και μια απαλή καφέ, θα αρχίσουμε με την ροζ την οποία θα βάλουμε στο καπάκι του ματιού...

Do it like Kate...

...και στη συνέχεια την πιο σκούρα στο κόκκαλο του ματιού για να δώσουμε βάθος.


Do it like Kate...

Πέρνουμε το μολύβι μας (κατά προτίμηση όχι πολύ σκληρό αλλά ούτε και πολύ μαλακό) και διαγράφουμε μία γραμμή στο πάνω βλέφαρο αλλά και στο κάτω.
Δέν μας νοιάζει να είναι ίσια απλά την θέλουμε λίγο πιο παχιά.
'Επειτα με μια μπατονέτα σβήνουμε τη γραμμή που κάναμε χωρίς όμως να την τραβάμε ανοδικά απλώς την μουτζουρώνουμε και την τραβάμε στο πλάι εκεί που τελειώνει το μάτι μας.
Αφού λοιπόν την χαλάσαμε έχουμε ήδη πετύχει αυτό το rock look της Kate, για ακόμα πιο μυστηριώδες βλέμμα βάζουμε μολύβι και μέσα στο εσωτερικό του ματιού.

Do it like Kate...

Περνάμε τη μάσκαρα μας και στις πάνω αλλά και στις κάτω βλεφαρίδες.

Do it like Kate...

Ένα ρούζ σε απαλό ροζ για τα ζυγωματικά.

Do it like Kate...

Και φυσικά ένα κραγιόν γα τα χείλη σε απαλή ροζ ή nude απόχρωση.

Do it like Kate...

'Ετοιμη!

Miss Kate

You Might Also Like

0 σχόλια