Make up 60's

By 11:13 π.μ.

Make up 60'sΕίναι το αγαπημένο μου μακιγιάζ και σήμερα με τη βοήθεια της Νικολλέτας Φραγκιαδουλάκη
make up & nail artist από το κομμωτήριο NVR θα σας δώσουμε οδηγίες βήμα βήμα πως να το κάνετε μόνες σας.

Το μακιγιάζ μας είναι 60's αυτό σημαίνει έντονα μάτια και απαλά τονισμένα χείλη,δεν έιναι από τα υπερβολικά μακιγιάζ αλλά κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις γιατί αποπνέεει τον αέρα της εποχής εκείνης που οι γυναίκες γνώριζαν πολύ καλα πως να στρέφουν τα βλέμματα πάνω τους με την κομψότητα, τη θυληκότητα, αλλά και τον δυναμισμό τους.Από τη Briggite Bardot, την Αundrey Hepburn,την Ursula Andress κ.α. νομίζω η καθεμία από τις κυρίες αυτές δικαιωματικά μας εμπνέουν μέχρι και σήμερα ...

Ξεκινάμε λοιπόν να ακολουθήσουμε βήμα βήμα τις συμβουλές της Νικολλέτας ώστε να υιοθετήσουμε και εμείς το μακιγιάζ των 60's.


Make up 60's

Βήμα 1
Απλώνουμε ομοιόμορφα σε καθαρό δέρμα την βάση και το κονσίλερ και πουδράρουμε όλο το πρόσωπο για να την σταθεροποιήσουμε.

Βήμα 2
Χρησιμοποιούμε μια σκιά σε απαλό ρόζ στο καπάκι του ματιού και μετά διαγράφουμε τη μαύρη γραμμή του eyeliner.Δεν μας νοιάζει να έιναι ολόισια εξ αρχής αρκεί να προσέξουμε να καλύπτει την ρίζα των βλεφαρίδων μας και να μην αφήνει κενά.


Make up 60's


Βήμα 3
Πέρνουμε τις βλεφαρίδες μας και αφού τις κρατάμε σταθερά με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών απλώνουμε την κόλλα πολύ προσεκτικά στις ρίζες.Έπειτα τις τοποθετούμε πάνω από την ρίζα των δικών μας βλαφαρίδων και περιμένουμε 1-2 λεπτά να στεγνώσει η κόλλα.


Make up 60's


Make up 60's


Βήμα 4
Αφού έχουμε τελειώσει με την τοποθέτηση των ψεύτικων βλεφαρίδων περνάμε μια καλή δόση μάσκαρα για να τις ενώσουμε με τις δικές μας αλλά και για να κάνουμε το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό. Διορθώνουμε την γραμμή του eyeliner όπου χρειάζεται και δεν ξεχνάμε να δώσουμε λίγο βάθος με μια γήινη σκιά στο κόκκαλο του ματιού.


Make up 60's


Τονίζουμε τα φρύδια μας με ένα μολύβι και τα χτενίζουμε,δίνουμε χρώμα στα μήλα με μία ροδακινί η σομόν απόχρωση και τέλος σχεδιάζουμε το περίγραμμα των χειλιών μας και τα γεμίζουμε με ένα nude χρώμα.

Make up 60's


Photo by Maria Chalkiadaki

Make up by NVR

You Might Also Like

0 σχόλια