Tips for shiny skin

By 12:11 μ.μ.

Tips for shiny skin


Ένα λαμπερό και υγιές δέρμα χωρίς ρυτίδες σημάδια και ακμή είναι το όνειρο κάθε γυναικας...
Νομίζετε πως είναι δύσκολό;Οκ ίσως να θέλει κάποιες θυσίες κι αυτό, όμως δεν αξίζει;Σίγουρα αξίζει και ο τρόπος για να το αποκτήσουμε μας οδηγεί πολλές φορες ακόμα και σε ακραίες λύσεις.Όμως αν γνωρίζουμε κάποια μικρά μυστικά για την φροντίδα του δέρματος μας δεν θα χρειαστεί ποτέ να καταφύγουμε σε ακραίες λύσεις που συνήθως έχουν και το αντίθετο αποτέλεσμα.

1.Η διατροφή

Tips for shiny skin

Το πιο σημαντικό για να έχουμε ένα υγιές δέρμα είναι να είμαστε οι ίδιες υγιής και να φροντίζουμε να τρώμε σωστά. Γι'αυτό θα πρέπει να καταναλώνουμε αρκετά φρούτα και λαχανικά τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία απαραίτητα τόσο για τον οργανισμό μας όσο και για το δέρμα μας.

2.Ενυδάτωση

Tips for shiny skin

Η ενυδατική κρέμα δεν είναι αρκετή κορίτσια γι'αυτό το καλύτερο είναι να ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας από μέσα με αρκετή ποσότητα νερού.Αποτοξινώνει και ενυδατώνει!Μην αμελείτε λοιπόν να πίνετε αρκετό νερό ημερησίως και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.

3.Προστασία από τον ήλιο

Tips for shiny skin

Δεν ξεχνάμε ποτέ το αντιηλιακό μας χειμώνα-καλοκαίρι, ειδικά όμως το καλοκαίρι μια τέτοιου είδους αμέλεια μπορεί να μας δημιουργήσει πανάδες δισχρωμίες ή και ανεπανόρθωτες βλάβες στο δέρμα μας.


4.Επιλέγουμε σωστά προιοντα

Tips for shiny skin

Το καλύτερο προιον για το δέρμα μας σίγουρα το γνωρίζουν οι ειδικοί και μόνο οι ειδικοί ...
Κανένα τηλεοπτικό σποτ δεν θα πρέπει να μας παρασέρνει σε αγορές που αργότερα ίσως μετανιώσουμε.π.χ Η σωστή κρέμα έχει να κάνει με το είδος και την ποιότητα της επιδερμίδας μας γι αυτό οι μόνοι που μπορούν να μας πούν ποια είναι η κατάλληλη για εμάς είναι μόνο η αισθητικός μας και ο δερματολόγος μας.


5.Nτεμακιγιάζ
Tips for shiny skin

Δεν αμελούμε ποτέ να καθαρίζουμε το πρόσωπο μας από το μακιγιάζ αλλά και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους κάθε βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο.Επίσης δεν ξεχνάμε να κάνουμε και βαθύ καθαρισμό στην αισθητικό μας μία με δύο φορές το χρόνο ανάλογα.


6.Αποφέυγουμε τη χρήση του make up
Tips for shiny skin

Ναι, καλα διαβάσατε ,περιορίστε το make up και χρησιμοποιείστε μια bb cream ή ανακατέψτε με την ενυδατική σας μια μικρή ποσότητα από το make up σας.Η παρατεταμένη χρήση make up σίγουρα βλάπτει και αλλοιώνει τη φυσική απόχρωση του δέρματος καθιστώντας τη μετά απο λίγο καιρό όντως απαραίτητη. Όσο για το αποτέλεμα πολλές φορες δεν είναι κολακευτικό μιας και έχει τη τάση να μαζεύεται στις λεπτές γραμμές και να τονίζει αντί να καμουφλάρει το πρόβλημα.Όμως πέρα από όλα τα αρνητικά του κάποια κορίτσια δεν μπορούν χωρίς τη χρήση του make up λόγω της ακμής που τις ταλαιπωρεί ,μπορούν όμως να βρουν το κατάλληλο προιόν με τη βοήθεια του δερματολόγου και να αποφεύγουν το υπερβολικό μακιγιάζ που όπως και να το κάνουμε δεν είναι ωραίο. Εξάλλου είπαμε όλα με μέτρο...


7.Ύπνος

Tips for shiny skin

Ναι λοιπόν γι' αυτο την έλεγαν ωραία κοιμωμένη γιατί κοιμόταν πολύ...
Δεν σας κάνω πλάκα,αν δεν συμπληρώσεις τουλάχισττον 8 ώρες ύπνου θα το δεις στον καθρέπτη σου.
Η έλλειψη ύπνου όχι μόνο θαμπώνει το δέρμα αλλά δημιουργεί και τους λεγόμενους μαύρους κύκλους. Αν λοιπόν δεν έχεις κάποιο σημαντικό λόγο για να είσαι ξύπνια μην κάθεσαι μέχρι τα ξημερώματα γρήγορα για ύπνο.


8.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ.


9.Κάνε φυσικές μάσκες&πίλινγκ

Tips for shiny skin

Στη φύση υπάρχουν τα καλύτερα υλικά για τον καλοπισμό του δέρματος.Οι γιαγιάδες μας αυτό το γνώριζαν πολύ καλά μιας και δεν είχαν και τα μέσα που έχουμε εμείς σήμερα έφτιαχναν μόνες τους μάσκες προσώπου,πίλινγκ κλπ. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά ικανοποιητικά.Δεν είναι δύσκολο αρκεί να έχεις την όρεξη. Προσοχή όμως στα υλικά που θα χρησιμοποιείσετε για να μην έχετε αντίθετα αποτελέσματα όπως ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις. Είναι μια ωραία διαδικασία όμως και πολύ girly αφού λατρεύουμε το beaute στο σπίτι ειδικά παρέα με τις φίλες μας...

Αυτά είναι λοιπόν τα μυστικά μου για τέλειο δέρμα ... και μην ξεχνάτε τίποτα από όλα αυτά δεν πιάνει αν δεν χαμογελάτε γιατί η ομορφιά πηγάζει πάντα από μέσα μας!


Miss Kate

You Might Also Like

0 σχόλια