Πως θα κάνεις το μακιγιάζ σου να κρατήσει περισσότερο!

By 4:06 μ.μ.

Πως θα κάνεις το μακιγιάζ σου να κρατήσει περισσότερο!

Το καλοκαίρι μάλλον ήρθε νωρίτερα απ' ότι το περιμέναμε, και σαν όλα τα καλοκαίρια έχει τα καλά του αλλά έχει και τα κακά του. Οχι, δεν το πιστεύω αυτό που έγραψα το καλοκαίρι δεν έχει κανένα κακό, μόνο καλά έχει και επειδή είναι η αγαπημένη μου εποχή έχω βρεί τις λύσεις για τα απλά καθημερινά μικροπροβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε όλες μας. Σε ένα τέτοιο πρόβλημα λοιπόν θα σας δώσω σήμερα τη λύση. Και αυτό δεν είναι άλλο από το βασικό ''θέμα'' της ανεπιθύμητης γυαλάδας. Ειδικά εμείς που βαφόμαστε αλλά και όσες έχουμε λίγο λιπαρό Τ, λόγω της ζέστης λιώνει το μακιγιάζ μας με αποτέλεσμα να γυαλίζουμε και να φαινόμαστε λές και μόλις βγήκαμε από τη σάουνα. Εκτός από αντιαισθητικό, ενοχλητικό κλπ,( δεν χρειάζεται να αναπτύξω αλλό τους λόγους που δεν το θέλουμε γιατί τους ξέρουμε όλες άλλωστε γι'αυτό είμαστε με μια πούδρα στο χέρι συνέχεια)είναι και πολύ βαρύ σαν αποτέλεσμα να προσθέτουμε συνεχώς πούδρα νομίζοντας πως έτσι θα το σώσουμε. Ποια είναι λοιπόν η λύση; Κρατήστε σημειώσεις...
Αρχικά ξεκινάμε σε καθαρή επιδερμίδα να απλώσουμε ένα primer, αυτό δηλαδή το προιόν που φοράμε πρίν το make up για να έχει καλύτερη εφαρμογή και να διατηρήσει το μακιγιάζ μας, έπειτα (έδω είναι και το μυστικό) με ένα pon pon τοποθετούμε στα σημεία που είναι πιο λιπαρά loose powder δηλαδή πούδρα σε μορφή σκόνης. Μετά προχωράμε κανονικά και εφαρμόζουμε τη ποσότητα make up που επιθυμούμε πάνω από τις ήδη πουδραρισμένες περιοχές του προσώπου μας. Και για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα μπερδευτείτε :

 Πως θα κάνεις το μακιγιάζ σου να κρατήσει περισσότερο!

1)Πρώτα primerΠως θα κάνεις το μακιγιάζ σου να κρατήσει περισσότερο!

2)Πούδρα σε σκόνηΠως θα κάνεις το μακιγιάζ σου να κρατήσει περισσότερο!

3)Make up


Αφού έχετε κάνει αυτά τα βήματα να είστε σίγουρες πως το μακιγιάζ σας θα κρατήσει σταθερό και χωρίς γυαλάδες για τουλάχιστον 5 ώρες.
Miss KateYou Might Also Like

0 σχόλια