Πως να φορέσεις τη ζώνη σου

By 11:07 π.μ. , , ,

Πως να φορέσεις τη ζώνη σου


Το πιο θηλυκό σημείο στο γυναικείο σώμα είναι η μέση μας. Δεν είναι λίγες οι διάσημες σταρ οι οποίες έχουν καταφύγει μέχρι και στο νυστέρι του πλαστικού για να την κάνουν να φαίνεται πιο λεπτή. Εμείς όμως μπορούμε να τονίσουμε τη μέση μας αλλά και να γίνουμε ακόμα πιο στυλάτες απλά με μία ζώνη αφού οι ζώνες όχι μόνο τονίζουν τη μέση μας αλλά απογειώνουν και τα καθημερινά μας outfits δίνοντας τους μια extra κομψότητα και φυσικά ένα χαρακτήρα. Είτε boho, είτε rock, ακόμα και σε πιο classy style ρούχα οι ζώνες είναι απαραίτητες . Είναι από τα αγαπημένα μου αξεσουάρ γιατί με βοηθούν να αλλάζω στυλ σε ρούχα τα οποία έχω φορέσει αρκετά αλλά και σε ρούχα πιο basic κάνοντας τα να δείχνουν πιο ιδιαίτερα. Επενδύστε λοιπόν σε αυτές και πάρτε μερικές ιδέες παρακάτω.Πως να φορέσεις τη ζώνη σουΠως να φορέσεις τη ζώνη σουΠως να φορέσεις τη ζώνη σουΠως να φορέσεις τη ζώνη σουΠως να φορέσεις τη ζώνη σουΠως να φορέσεις τη ζώνη σου


DOS&DONTS
Και να θυμάστε ένα ντύσιμο μπορεί και να καταστραφεί από ένα λάθος αξεσουάρ γι 'αυτό αποφύγετε τις μεγάλες ζώνες να τις δένετε χαμηλά στη μέση σας αλλά και τις πολύ λεπτές να μην τις περνάτε μέσα από μεγάλες θηλιές. Αντίθετα προτιμήστε δερμάτινες ή από καλής ποιότητας δερματίνη και δοκιμάστε τις ψηλά στη μέση για να την τονίσετε περισσότερο. Τα χρώματα που αγαπώ στις ζώνες είναι το μαύρο και το ταμπά μιας και είναι χρώματα που ταιριάζουν σχεδόν με όλα μου τα ρούχα.

My stylish tip: Λατρεύω να δένω με τη ζώνη μου ακόμα και το κιμονό μου έτσι πετυχαίνω ένα αέρινο καλοκαιρινό look στη στιγμή.

You Might Also Like

0 σχόλια