Τα μυστικά μου για τέλειες βλεφαρίδες

By 11:16 π.μ.

Τα μυστικά μου για τέλειες  βλεφαρίδες


Όλες ονειρευόμαστε μακριές, πυκνές και γυριστές βλεφαρίδες. Είναι το απόλυτο δείγμα θυληκότητας σε μια γυναίκα και φυσικά φροντίζουμε να το αναδεικνύουμε. Τα τελευταία χρόνια πολλές γυναίκες έχουν αρχίσει να επενδύουν τόσο στις ψευτικές βλεφαρίδες μιας χρήσης όσο και στις πρόσθετες- ημιμόνιμες. Το θέμα είναι ότι και στη μία αλλά και στην άλλη περίπτωση το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο χρειάζεται συχνή εφαρμογή και ανανέωση κάτι που ίσως αποδυναμώσει τις φυσικές μας βλεφαρίδες αλλά και να μας βάλει σε μια διαδικασία πολυέξοδη.
Το μυστικό λοιπόν για να τα αποφύγουμε όλα αυτά βρίσκεται όπως πάντα στη φύση.Το μοναδικό καστορέλαιο είναι το λαδάκι που θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν σαν ψεύτικες. Πως το χρησιμοποιούμε όμως ; Εδώ είναι και το μεγάλο μυστικό ...Μέχρι τώρα απλώναμε όλες τις θεραπείες επάνω στις βλεφαρίδες μας και όχι στη ρίζα τους. Εκεί όμως που πέρνει δύναμη η τρίχα είναι στη ρίζα της.

Τα μυστικά μου για τέλειες  βλεφαρίδες


Πέρνουμε λοιπόν ένα άδειο προιόν eyeliner κατα προτίμηση αυτό με το λεπτό πινελάκι με τις τρίχες, ή απλά βρίσκουμε κατευθείαν ένα τέτοιο πινέλο. Αδειάζουμε μέσα στο παλιό eyeliner το καστορέλαιο και έτσι έχουμε το δικό μας προιον έτοιμο, εναλλακτικά βουτάμε μέσα στο καστορέλαιο το πινελάκι μας και το περνάμε ''σίριζα'' στις βλεφαρίδες μας.(Σκεφτείτε σαν να περνάτε μια λεπτή στρώση eyeliner)30 λεπτά πριν κοιμηθείτε για ένα με δύο μήνες και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα. Προσοχή όμως μη μπεί στο μάτι σας ελέγξτε την ποσότητα.

Τα μυστικά μου για τέλειες  βλεφαρίδες


Αφού έχουμε αρχίσει ήδη να αναζωογονούμε με αυτό τον φυσικό τρόπο τις βλεφαρίδες μας πρέπει να μάθουμε και πως να τις αναδεικνύουμε. Διαλέγουμε πάντα μια καλή μάσκαρα που δεν θα μας κάνει κόμπους και δεν θα μας ερεθίζει, αντίθετα προσέχουμε να είναι υποαλλεργική και να έχει το ''σωστό'' για έμας βουρτσάκι. Οι ανάγκες μας είναι διαφορετικές, ας πούμε κάποια χειάζεται μάκρος καποια άλλη όγκο κλπ. Αφου έχουμε καταλήξει λοιπόν στη μάσκαρα που καλύπτει τις ανάγκες μας ξεκινάμε να ''χτίζουμε'' το βλέμμα που ονειρευόμαστε. Και τώρα ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω τα δικά μου tips.


Tip 1) Ψαλίδι για βλεφαρίδες: Πολλές το φοβάστε όμως κάνει πραγματικά δουλειά ειδικά σε εσάς που οι βλεφαρίδες σας είναι καθοδικές. Εμένα δεν είναι καθοδικές αλλά μαρέσει να το χρησιμοποιώ γιατί τις κάνει πιο γυριστές. Αρχίζω λοιπόν με το ψαλίδι να γυρίζω τις βλεφαρίδες μου από τη ρίζα μετά προχωράω στη μέση τους και μετά στις άκρες.
Extra tip αν θέλω το θερμαίνω με το σεσουάρ μου και αυτό τις κάνει να κρατήσουν ακόμα περισσότερο αυτή τη φόρμα.

Τα μυστικά μου για τέλειες  βλεφαρίδες

Tip 2) Αφού έχω τελειώσει με την παραπάνω διαδικασία ξεκινάω με τα ίδια βήματα να γεμίζω τις βλεφαρίδες μου με μάσκαρα δηλαδή από στη ρίζα προς στις άκρες. Τις αφήνω να στεγνώσουν και μετά για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα τις ξαναπερνάω μία μία .

Tip 3)Στη συνέχεια κάνω το τελευταίο βήμα, ανήγω το σεσουάρ μου στον κρύο αέρα και τις στεγνώνω ανοδικά πάντα.


Αυτά ήταν τα μυστικά μου για τέλειες βλεφαρίδες, ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμα...

Miss Kate

You Might Also Like

0 σχόλια